• Dansk
  • English

Konsulenter til Industrien


Ce-Tec tilbyder kvalificeret arbejdskraft i form af konsulenter til næsten alle positioner i en virksomhed eller organisation. Vi hjælper med at finde egnede og fleksible kandidater med erfaring inden for de enkelte fagområder til at dække både akutte eller mere langsigtede behov. 

Behov for arbejdskraft kan opstå pludseligt, eller man kan se det er for en afgrænset periode, og man har ikke tid, lyst eller ressourcer til at gennemgå en hel rekrutteringsproces, for at ansætte nogle i en kortere periode. Det er her vi hjælper virksomhederne med kvalificeret assistance til at udfylde de pludselig opståede huller. Vi tilbyder vores services for korte og længerevarende perioder, alt efter kundens behov.

Samtidig giver det de enkelte kandidater muligheden for at samle erfaring og kompetencer til deres karriere, og flere af vores folk har så at sige skabt deres egne små fag-nicher, hvor de i dag er højt værdsat personale i den virksomhed de arbejder i  - for nogles vedkommende gennem årtier.

Ce-Tec har en bred pallette af kandidater, som alle har forskellige kernekompetencer, uanset om det er projektlederen med 30 år+ erfaring eller det er studentermedhjælperen, som sidder med indkøb, og vi søger hele tiden nye spændende kandidater til at kunne understøtte vore kunders stigende og ofte uventede behov.

I dag beskæftiger Ce-Tec alt fra ingeniører, inspektører, IT-eksperter til administrativt personale, hvis kompetencer strækker sig langt ind i de forskellige discipliner. Ce-Tec opererer primært inden for energi-branchen med afsæt i olie og gas. Vores kandidater har typisk samlet erfaring fra forskellige industrier, nationalt eller internationale virksomheder og projektlokationer.

Vores ydelser leveres på konsulentbasis, hvor konsulenterne indgår som en del af kundevirksomhedens daglige drift og bliver en integreret del af virksomhedsstaben for en periode.

Fordelen er, at du som kunde slipper for hele den tunge administrative del. Vi overtager administrationen i forhold til ansættelsen, så du hele tiden kan regne med en fast pris i den givne periode, og du slipper for ansvaret efterfølgende.

Fordelen for dig som konsulent gennem Ce-Tec er, at du er sikret ansættelse i forhold til funktionærloven og er sikret ordentlige ansættelsesforhold.  

Så står I og mangler den rette person og kontakt venligst Ce-Tec, for det kan være vi har manden.

Eller står du og har lyst til at prøve kræfter med noget nyt, så send os din uopfordrede ansøgning allerede i dag.

  • Achilles JQS Qualified
  • Iso 9001 certificeret - Intertek
  • Achilles Utilities NCE

FIRMAINFO

  • Ce-Tec A/S
  • CVR: 33771339

ADRESSEINFO

  • Toldbodvej 1
  • DK-6700 Esbjerg